måndag 9 februari 2009

Konstiga brassar och en ganska normal tysk

For att aterknyta (det ar en bra grej, rod trad tjatade alltid min handledare om) ska vi nu folja upp mina upplevelser i Munchen med att ga igenom annu en nationalitet, namligen brassar. Mer specifikt brassar pa kurs i engelska.

Pa Johannas skola finns det massor av dem. Generellt sett ar de rika pappa-betalar-brassar alltsa inga favelakids. De festar hela tiden, hoppar over sina engelskalektioner, pratar ingen engelska utan umgas bara med varandra och det sags att de besoker en och annan bordell da och da. Alltsa inga adrenalinaktiveter eller safaris eller sant som det finns gott om har

Varfor har de akt hit? Alla de sakerna de gor gar alldeles utmarkt att gora i Rio och skolan ar ju inte direkt billig. Om nagon fran ett kallt land inte ar uberserios utan lagger mer tid pa annat an skolan kan jag forsta det lite mer men for dessa brassar ar det ju samma sak med enda skillnaden att de har farre att prata med och det ar kallare i vattnet. Folk ar konstiga..

Daremot ska tyskarna ha lite upprattelse. Medan Johanna varit i skolan har jag hangt lite med en tysk som varken hade mustasch, ovrigt mysko utseende, porrfixering eller speedos. Han sag ut som en fransman jag delat dorm med pa Isla Grande (tror att han hette Nico, fransmannen alltsa) och var sjukt intensiv men det ar ju en annan grej.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är du säker på att det faktiskt inte är Nico då? Han kanske bara är undercovertysk och driver med dej? Han var ju trots allt en ganska skojfrisk kille! :-P

Generalen sa...

I sink e is zu crazy zo do zat..

Men det ar inte omojligt, om nagon kan klara en san luring sa ar det nog han:)