måndag 21 september 2009

Hermansby (Re)United

Förra onsdagen vankades det (förutom CL) träningsmatch i korpen, en rätt unik händelse skulle jag tro. Cagegänget featuring Tony T ställde upp mot en kombination av Guld (Tonys korpgäng som jag extraknäckt lite med) och Astra Hässles lag. Astra hade hemmaplan, en något ojämn gräsplan vid astras fabrik? kontor? ställe? whatever, i Mölndal.
Det visade sig att samtliga killar i cagegänget var gamla Hermansby-82or. Visserligen hade vi hjälp av Nina och en kompis till henne men tillräckligt stor del av oss var gamla Hiffare för att det skulle vara lite reunionvibbar. Och vilken återförening det blev! de andra gjorde 1-0 men sen började bönderna spela ut. Tony dödlig på topp, stabila backar i Ola, Johansson och Jakob, Pelle säker i målet och ett någorlunda dominant mittfält. En snål halvtidsledning med 4-3 efter två onödiga i slutet gav 10-6 som slutresultat men det kunde varit betydligt mer. Kenta och Hasse skulle varit stolta.

Roligast i matchen var annars den lille arge Astraspelaren som fick fick damp alldeles i början när Ola undrade om vi körde med offside och sen flippade ur med jämna mellanrum då någon lagkamrat gjorde något fel. Det var visst något om "pinsamt att förlora mot mixade lag också". Sådana killar är de absolut roligaste att slå.

:) Till slut blev div7-debuten av och det gick ganska bra, jag kan bättre men det var helt ok.
:( Det är fan inte ok av Valencia att spela lika hemma mot Sporting med en man mer i 65 min.

Inga kommentarer: